۵ شغل با درآمد بالا در شاخه گرافیک دیزاین
شاید شما نیز جزو کسانی باشید که به هنر علاقه دارند، اما تصور میکنند از کارهای مرتبط با طراحی و هنر نمیتوان درآمد چندان خوبی داشت. در این مقاله قصد داریم ۵ شغل با درآمد بالا در شاخه گرافیک دیزاین را به شما معرفی کنیم. بنابراین اگر موضوع درآمد برایتان حائز اهمیت است، در این مقاله با ما همراه باشید تا تصورتان را در مورد مشاغل پردرآمد در جوزه گرافیک، تغییر دهیم.
به طور کلی، مشاغل پر درآمد در شاخه گرافیک عبارتند از:
- طراح وبسایت
- طراح گرافیک
- طراح چندرسانهای
- بازاریاب ایمیلی
- کارگردان هنری
- طراح ارشد
- طراح رابط کاربری (UI)
- طراح تجربه کاربری (UX)
طبیعتا مشاغل دیگری نیز در شاخه گرافیک دیزاین با درآمد بالا وجود دارند، اما اگر میانگین درآمد شغلهایی که در بالا ذکر شدهاند را در نظر بگیریم، قطعا این ۸ زمینه بیشترین درآمد را برای شما به همراه خواهند داشت. در ادامه ۵ مورد از مهمترین آنها را بررسی خواهیم کرد.
۱- طراح وبسایت
در اینجا منظور از طراحی وبسایت، ساخت کامل یک وبسایت از طریق برنامهنویسی و طراحی بصری آن میباشد. بنابراین میتوان گفت که علاوه بر هوش بصری که مهمترین فاکتور برای یک طراح وب است، تسلط کافی روی زبانهای برنامهنویسی مورد نیاز نیز جزو مهارتهایی محسوب میشود که باید داشته باشد. او باید بتواند یک سایت کامل را بسازد و گاهی تنها چیزی که کارفرما در اختیار او قرار میدهد، فقط یک عکس یا ایده کلی است. مانند هر شاخه دیگری از هنر، در طراحی وب نیز هرچه مجموعه کاملتری از مهارتها را داشته باشید، موفقتر خواهید بود.
درآمد طراح وبسایت چقدر است؟
هزینهها در بازار طراحی سایت شفاف نیستند و تعرفه مشخصی نیز وجود ندارد. این یعنی ممکن است برخی شرکتها برای طراحی یک سایت ساده، ۳۰ میلیون تومان هزینه بگیرند در حالی که یک شرکت دیگر همان سایت را با ۳ میلیون تومان راهاندازی میکند.
بنابراین درآمد شما نیز به عنوان طراح وبسایت، مقدار مشخصی ندارد. میتوانید در یک شرکت طراحی وبسایت مشغول شوید و حقوق ماهانه تقریبا مشخصی دریافت کنید (این حقوق از ماهی ۲ میلیون تومان برای افراد بدون سابقه کار شروع شده و برای افراد مسلط، به ماهی ۱۰ میلیون و بیشتر میرسد). حالت دیگر این است که به صورت پروژهای کار کنید. در این صورت درآمد شما متغیر بوده و به تعداد پروژههایی که در ماه انجام میدهید بستگی خواهد داشت.
۲- طراح گرافیک
با ورود به شاخه طراحی گرافیک، گزینههای زیادی پیش رویتان قرار خواهند داشت که میتوانید با توجه به علایق خود از میان آنها انتخاب کنید. این گزینهها عبارتند از طراحی لوگو، تصویرسازی، تبلیغات و … .
درآمد طراح گرافیک چقدر است؟
دیجیتالی شدن کسب و کارها موجب رونق بازار گرافیستها شده است و امروزه اکثر شرکتها و سازمانها برای امور مختلفی مانند تبلیغات، ارائه محصول جدید و بازاریابی و فروش به هنر طراحان گرافیک نیاز دارند.
گرافیستها با توجه به میزان تخصص خود، درآمدهای مختلفی دارند. برای مثال طراحانی که در سطح کارشناس مشغول به کار هستند، به طور میانگین ۳ الی ۳.۵ میلیون تومان درآمد دارند. دستمزد طراحانی که در سطح کارشناس ارشد و مدیر فعالیت میکنند نیز در سال گذشته به طور میانگین ۴ میلیون تومان بوده است.
برای آموختن فتوشاپ می توانید پکیج آموزش فتوشاپ در سه سوت را مشاهده کنید
۳- طراح چندرسانهای
طراح چندرسانهای، طراحی است که توانایی برجستهای در ساخت تصاویر و فیلم با استفاده از ابزارهای متنوع دارد. این دسته از طراحان مهارتهایی دارند که با استفاده از آنها میتوانند برای اهدافی مثل آموزش، تبلیغات و … محتوای مفید و مناسب تولید کنند.
طراحی چندرسانهای یا مالتیمدیا یک رشته نسبتا جدید است که فارغالتحصیلان آن، میتوانند در فرصتهای شغلی گستردهای از جمله مشاور تبلیغات شرکتهای بزرگ کوچک دولتی یا خصوصی، مشغول به کار شوند.
درآمد طراح چندرسانهای چقدر است؟
مهمترین فاکتورها در تعیین دستمزد طراح چندرسانهای، تخصص و نوع فعالیت او در بازار است. بر اساس آمار و شواهد موجود، حداقل درآمد این عنوان شغلی ۳.۵ میلیون و حداکثر ۱۵ میلیون تومان در ماه میباشد.
۴- بازاریاب ایمیلی
بازاریاب ایمیلی باید بتواند با ایجاد رابطه قوی بین کسب و کار و مخاطبان آن، به کسب و کار رونق دهد. در بازاریابی ایمیلی، ایمیل مشتریان از قبل در مرحله ثبت نام یا مراحل دیگر، دریافت و ثبت میشود. سپس ایمیلهای انبوه برای آنها ارسال میگردد تا به خرید از کسب و کار ترغیب شوند.
آمار دقیقی از درآمد بازاریاب ایمیلی در دسترس نمیباشد، اما میزان این درآمد حدودا ۵ الی ۱۰ میلیون تومان در ماه تخمین زده میشود.
۵- کارگردان هنری
کارگردان هنری به خودی خود طراحی نمیکند؛ بلکه باید یک چشمانداز و مسیر رسیدن به آن را برای گروهی تعیین نماید. در واقع نقش کارگردان هنری مانند کارگردان فیلم است که باید قسمتهای مختلف گروه را مدیریت و کنترل کند.
میانگین درآمد کارگردان هنری حدود ۱۰ میلیون تومان در ماه است که این میزان میتواند به ۱۶ میلیون تومان نیز برسد.
سخن پایانی
همانطور که میدانید، طراحان گرافیک انتخابهای زیادی پیش رو دارند. خوب است که سعی کنید بسته به مهارتها، تحصیلات و تجربیات خود، شغلی که مناسبتان است را انتخاب کنید. برای دیدن آموزش های بیشتر به اینستاگرام ما سر بزنید